Suttons Autumn Favorites – Suttons Gardening Grow How

6
Suttons Autumn Favorites – Suttons Gardening Grow How

Πολλά καλοκαιρινά ανθοφόρα φυτά θα συνεχίσουν να περνούν μέχρι τους πρώτους παγετούς και, φυσικά, υπάρχουν και άλλα φυτά που απλά βγαίνουν από μόνα τους κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Εδώ είναι μια επιλογή από υπέροχα φυτά που θα σας δώσουν χρώμα κατά τους φθινοπωρινούς μήνες.Azalea Ξανά

Azalea Encore Autumn Princess
Ένα εντυπωσιακό μικρό φυτό που ανθίζει όλη την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ακολουθούμενο από εντυπωσιακό μοβ χειμωνιάτικο φύλλωμα.

Berberis thunbergii
Ένας θάμνος χαμηλής συντήρησης με κίτρινα άνθη την άνοιξη που ακολουθείται από ελκυστικό μωβ φθινοπωρινό φύλλωμα και κόκκινα μούρα.

Kochia trichophylla
Ο εύστοχα ονομασμένος Burning Bush με φτερωτό φύλλωμα που μετατρέπεται από ανοιχτό πράσινο το καλοκαίρι σε χάλκινο-βυσσινί το φθινόπωρο.

Acer palmetum
Κάθε κήπος χρειάζεται τουλάχιστον ένα άσο! Ελκυστικά καθ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου, γίνονται δικά τους το φθινόπωρο με το εντυπωσιακό κόκκινο φύλλωμά τους. Αναπτύσσονται αργά και ανθεκτικά, θα χαρούν σε μια μπανιέρα αν σας τελειώσει ο χώρος.

ΦρεζίαςΦρέζια
Ένα από τα αγαπημένα αρωματικά λουλούδια φρέζιες θα ανθίσει από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο.

Ντάλιες
Οι ντάλιες υπάρχουν σε πολλές μορφές και πολλά χρώματα και θα δώσουν εντυπωσιακό χρώμα και ενδιαφέρον μέχρι να μαυρίσουν το φύλλωμα οι παγετοί.

Cotoneaster horizontalis variegates
Ένα φυτό φιλικό προς την άγρια ​​ζωή, τα ασημένια φύλλα θα γίνουν ροζ και κόκκινα το φθινόπωρο.

Κολχικό Λαμπτήρες
Φθινοπωρινοί βολβοί ανθοφορίας με ονόματα όπως Dick Trotter και Alboplenum αυτοί οι βολβοί θα παράγουν μεγάλες ανθοφορίες σε λεπτούς μίσχους όλο το φθινόπωρο.

SternbergiaSternbergia lutea
Γνωστός ως ο χειμωνιάτικος νάρκισσος, αυτός ο βολβός που αγαπά το όξινο χώμα παράγει αρωματικά άνθη από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο.

Σκληρόξυλο styraciflua
Ένας ανθισμένος Μάιος σφενδάμου με υπέροχο φθινοπωρινό χρώμα, που περιγράφεται τέλεια από το όνομα.

Euonymus fortunei Emerald ‚N‘ Gold
Ένα πλήρως ανθεκτικό αειθαλές φυτό με πράσινο και χρυσό φύλλωμα και το πρόσθετο πλεονέκτημα των λουλουδιών τον Μάιο/Ιούνιο.

ΚρυπτομερίαCryptomeria japonica Elegans
Ιδανικό για κρεβάτια και περίγραμμα στον ήλιο ή τη μερική σκιά, αυτό το Cryptomeria θα δώσει μπρούτζινο κόκκινο φτερωτό φύλλωμα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Liriodendron tulipifera
Ανθίζοντας τον Ιούνιο/Ιούλιο, τα φύλλα αυτού του Liriodendron με ενδιαφέρον σχήμα θα γίνουν κίτρινα το φθινόπωρο.

Nerine
Οι βολβοί Nerine θα παράγουν λουλούδια σαν κρίνο σε ανοιχτό ή βαθύ ροζ από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο. Θα αναπτυχθεί επίσης ευτυχώς σε εσωτερικούς χώρους.

Rudbeckia

Rudbeckia
Το Rudbeckia έρχεται σε μια ποικιλία φθινοπωρινών αποχρώσεων και μερικές, όπως το Rudbeckia Goldsturm που απεικονίζεται, θα συνεχίσουν να ισχύουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Ilex aquifolium
Κάθε κήπος χρειάζεται ένα πουρνάρι, έστω και μόνο για να κόψει ένα κλαδάκι για να κολλήσει στη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα. Αυτό το ασημί ποικιλόχρωμο Ilex θα δώσει δομή στον κήπο όλο το χρόνο και θα προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στον φθινοπωρινό σας κήπο.

Hedera helix Goldheart
Αυτός μπορεί να είναι ένας κοινός κισσός, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα κοινό σχετικά με τα όμορφα διαμορφωμένα φύλλα με τους πιτσιλιές χρυσού.

Ιαπωνική ανεμώνηΙαπωνική Ανεμώνη
Αυτά τα εύκολα αναπτυσσόμενα φυτά θα σχηματίσουν συστάδες ελκυστικού φυλλώματος που μοιάζει με αμπέλου με όμορφα άνθη σε ροζ ή λευκό. Απλώνονται εύκολα και γρήγορα, επομένως μπορεί να χρειαστεί έλεγχος ή απλώς να τους επιτρέψετε να απλωθούν και να γεμίσουν τον κήπο σας με όψιμο χρώμα.

Κυκλάμινο
Αυτό που αγαπώ περισσότερο στο κυκλάμινο είναι το όμορφα διαμορφωμένο και σημαδεμένο φύλλωμα αλλά και τα λουλούδια δεν είναι άσχημα! Σε μια σειρά χρωμάτων, όπως το λευκό, το ροζ, το λιλά και το κόκκινο, μερικά κυκλάμινα είναι χαρούμενα σε γλάστρες, αλλά τα περισσότερα θα φυσικοποιηθούν γρήγορα στον κήπο.

Φθινοπωρινά Δοχεία Κρεβατιών
Και τέλος, για όσους έχουν πολυάσχολη ζωή ή χρειάζονται βοήθεια, κάνουμε τα πράγματα πολύ απλά. Τα προφυτεμένα φθινοπωρινά μας δοχεία κρεβατιού θα δώσουν χαρούμενο χρώμα που διαρκεί.

κυκλάμινο

Schreibe einen Kommentar