My Garden Diary – Υπενθυμίσεις για τον Οκτώβριο του 1914

5
My Garden Diary – Υπενθυμίσεις για τον Οκτώβριο του 1914

Δείτε παρακάτω τις συμβουλές κηπουρικής του Οκτωβρίου από το 1914. Πολλές από τις εργασίες εξακολουθούν να ισχύουν σήμερα, καθώς ο Οκτώβριος είναι ένας πολυάσχολος μήνας για εμάς τους κηπουρούς. Τα χειμωνιάτικα λαχανικά θέλουν προσοχή και η φύτευση βολβών συνεχίζεται. Πήγαινε μαζί στο Facebook και ενημερώστε μας τι είναι το κορυφαίο στη λίστα εργασιών σας για τον Οκτώβριο. Θα θέλαμε να μάθουμε!

Όταν ο καιρός είναι καλός, απλώστε τη σκαπάνη ελεύθερα ανάμεσα στις όρθιες καλλιέργειες. Ολοκληρώστε τη φύτευση της Άνοιξης Λάχανοκαι για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κατά τη διάρκεια του χειμώνα καλουπώστε τα φυτά. Καθαρά λαχανάκια Βρυξελλών από σάπια φύλλα. Να είστε έτοιμοι να προστατεύσετε τα τρυφερά θέματα από πρόωρους παγετούς. Οι παστινάδες μπορούν να σκαφτούν όπως θέλετε, αλλά τα τεύτλα, τα καρότα, τα σαλσιφί και τα γογγύλια είναι πιο ασφαλή σε ένα δροσερό κατάστημα.

Συς Σπόροι κουνουπιδιού σε ένα κρύο πλαίσιο. Συνεχίστε τη φύτευση των Μαρουλιών σε στεγνό περίγραμμα. Δέστε αντίδια και μεταφέρετε τα ώριμα φυτά σε πλαίσια για προστασία. Δέστε γύρο και γείωση Cardoons. Ανασηκώστε τις ρίζες Ραδικιού και ξεκινήστε το ζόρισμα στο απόλυτο σκοτάδι για να εξασφαλίσετε τέλειο άσπρισμα. Φυτέψτε τα υπολείμματα του Λάχανο και Σαβοΐα: αυτά μπορεί να έχουν μεγάλη αξία σε περίπτωση έντονου χειμώνα. Γεμίστε το σέλινο και εξασφαλίστε την ασφάλειά του από τον παγετό. Ανυψώστε και αποθηκεύστε όψιμες καλλιέργειες πατάτας. Λεπτός μαϊντανός για ανοιξιάτικη χρήση. Ετοιμάστε κρεβάτια μανιταριών για προμήθειες το χειμώνα. Καθαρίστε τα κρεβάτια Asparagus και δώστε ένα χοντρό επίδεσμο. Σηκώστε το Rhubarb για ζόρισμα και εκθέστε τις ρίζες σε δροσερό και ξηρό μέρος για πρώιμο ξεκίνημα.

Σκάψτε άδεια οικόπεδα, αφήνοντας τη γη τραχιά που μπορεί να διαλυθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Λιπάνετε βαριά γη, αλλά είναι καλύτερα να αναβάλλετε την επίστρωση ελαφρού εδάφους μέχρι την άνοιξη. Σκουπίστε τα φύλλα και διατηρήστε τον κήπο εξαιρετικά τακτοποιημένο κατά τη διάρκεια των ημερών γρήγορης βράχυνσης. Δέστε με ασφάλεια τα φυτά για να αντισταθείτε στις θύελλες του Οκτωβρίου. Παρέχετε αργιλώδη, μούχλα φύλλων και τύρφη για γλάστρα. Ασφαλίζω αγγούρια για τα Χριστούγεννα σπείρετε σε γλάστρες και φυτέψτε έξω όταν είναι έτοιμο.

Τα λουλούδια τοίχου και άλλες Μπιενάλε θα μεταμοσχευθούν τώρα σε ανθισμένες συνοικίες. Σηκώστε το καθένα με μια μπάλα γης και σφίξτε το προσεκτικά στη θέση του. Κάνοντας γλάστρα μερικά Διπλά Wallflowers είναι εύκολο να εξασφαλίσετε μια υπέροχη εμφάνιση στο ωδείο κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Πολλές επιτυχημένες Κυκλάμινο οι καλλιεργητές κάνουν την κύρια σπορά τους αυτόν τον μήνα. Όσοι το έκαναν αυτό τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να σπείρουν ξανά για να εξασφαλίσουν μια διαδοχή αυτών των κομψών λουλουδιών. Ψιλοκόψτε τους σπόρους μεμονωμένα σε ταψιά σε απόσταση μιας ίντσας μεταξύ τους. και μην μεταφυτέψετε μέχρι τα σπορόφυτα να αποκτήσουν ωραίο μέγεθος και αποφύγετε τον λιγότερο τραυματισμό στις σαρκώδεις ρίζες. Repot Mignonette για ανθοφορία την άνοιξη. Ταΐστε γενναιόδωρα Calceolarias, Carnations, Cinerarias, Primulas και άλλα φυτά.

Ολοκληρώστε τη γλάστρα με Υάκινθους, Νάρκισσους, Τουλίπες και Κρόκους και φυτέψτε αυτά και άλλα λαμπτήρες σε κρεβάτια και μπορντούρες. Στα κρεβάτια ανάμεσα στους βολβούς φυτέψτε Myosotis και Silene. Όταν τα άνθη των βολβών ξεθωριάσουν την άνοιξη, κόψτε τα και καρφώστε τα φύλλα. Λίγες μέρες αργότερα τα κρεβάτια θα καλυφθούν με γοητευτικές μάζες από μπλε και ροζ λουλούδια.

Όλες οι ποικιλίες των κρίνων θα πρέπει να φυτευτούν αμέσως όταν αποκτηθούν οι ρίζες. Οι καθυστερημένες κορώνες του Lily of the Valley μπορούν να ανθιστούν σε ένα μήνα αφού τοποθετηθούν σε γλάστρα και τοποθετηθούν σε θερμοκρασία 55º F.

Θα θεωρηθεί ως χάρη εάν οι πελάτες είναι αρκετά καλοί για να ειδοποιήσουν για αλλαγή διεύθυνσης, έτσι ώστε ο Οδηγός Ερασιτεχνών για το 1915 να μπορεί να αναρτηθεί σωστά.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Αρχίζει η σκοποβολή του φασιανού.
4. Πανσέληνος, 5.59 π.μ
7. Διάφορες άδειες λήγουν.
12. Ημέρα του Παλιού Μιχαήλ. Αναθεώρηση Barristers για να ολοκληρωθεί η Αναθεώρηση των Καταλόγων μέχρι σήμερα. Τελευταίο τρίμηνο, 9.33 π.μ
14. Οι ασφάλειες Michaelmas πρέπει να πληρωθούν.
19. Τριμηνιαίες συνεδρίες που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα. Νέα Σελήνη, 6.34 π.μ
21. Μάχη του Τραφάλγκαρ, 1805.
24. Προτεινόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι.
25. Α‘ τέταρτο, 10.44 μ.μ
31. Οι άδειες παιχνιδιού (δεκαετία 40) λήγουν.

Βαρόμετρο, 29.721 in. Θερμοκρασία, 50,1 deg. Fahr.
Βροχόπτωση, 2,78 in. Βροχόπτωση για τον Οκτώβριο του 1914………………………

Schreibe einen Kommentar