5 λόγοι για να παρακολουθήσετε το LABash 2022

14
5 λόγοι για να παρακολουθήσετε το LABash 2022

HμάτιΓΙΛΑ! Καλώς ήρθατε στη συνομιλία. Το LABash είναι ένα ετήσιο συνέδριο αρχιτεκτονικής τοπίου που διοργανώνεται από φοιτητές και συγκεντρώνει φοιτητές και επαγγελματίες στην αρχιτεκτονική τοπίου για ένα Σαββατοκύριακο εκπαιδευτικών συνεδριών, κεντρικών διαλέξεων, κοινωνικών εκδηλώσεων, δικτύωσης και οικοδόμησης καριέρας ευκαιρίες. Φέτος για την 51η έτος του συνεδρίου, Το LABash κρατείται * αυτοπροσώπως * στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα στο Μπατόν Ρουζ, Λουιζιάνα ρετο Σαββατοκύριακο του 31 Μαρτίου – Απριλίου 22022.

Σαν “Βοηθητικό ποτάμι” επιθυμεί να ξεπεράσει τις όχθες του και να πλημμυρίσει την περιοχή με θρεπτικά συστατικά για ανάπτυξη και τροφή, παρομοίως αυτό το συνέδριο είναι ένα κάλεσμα να πλημμυρίσει το πεδίο της αρχιτεκτονικής τοπίου με ΜΑΣ ιδέες για ένα μέλλον περιβαλλοντικής και κοινωνικής ισότητας. Ενδυναμώνοντας νέες και ανήκουστες φωνές, μπορούμε να είμαστε τα σταγονίδια που ενώνονται για να σχηματίσουν κάτι μεγαλύτερο, επικαλούμενοι πραγματική αλλαγή μέσω των εργαλείων που χρησιμοποιούμε ως αρχιτέκτονες τοπίου και μέσω της καινοτόμου συνεργασίας με τα συμμαχικά μας επαγγέλματα.

Εδώ είναι 5 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χάσετε το LABash 2022:

Λόγος #1: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Εμείς με εκτιμιση ευχαριστεί τους μαθητές του Cornell για τον προγραμματισμό το τελευταίο δύο χρόνια του συνεδρίου, περιστρέφοντας με τον κόσμο προκλήσεις, και φέρνοντάς μας μια υπέροχη εικονική εμπειρία στη διάρκεια “πρωτοφανείς εποχές”. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε τοστο ενέργεια προς τα εμπρός καθώς επανασυνδεόμαστε προσωπικά—Οι Αρχιτέκτονες Τοπίου μπορούν να κάνουν πάρτι!! Και αγόρι, έχουμε λίγο χαμένο χρόνο για να αναπληρώσουμε;

Λόγος # 2: Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣμικρό

Φέτος θα υποδεχτούμε πέντε επαγγελματίες ως βασικοί ομιλητές Επιπρόσθετα ντουζίνες άλλων επαγγελματιών, ανερχόμενων και έμπειρων! Καθ‘ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, αυτές είναι μερικές από τις φωνές που μας κράτησαν έμπνευση μέσω Instagram, podcast, άρθρα των New York Times και Zουμ διαλέξεις. Εκπροσωπεί τον ακαδημαϊκό χώρο, ιδιωτικό πρακτική, και τον μη κερδοσκοπικό κόσμοξέρουμε ότι αυτά οι αλλαγές παιχνιδιών θα σας αφήσουν νιώθοντας έμπνευση!

Λόγος #3: Ο ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΖΙΑΝΑΣ

Γνωστός για του τζαζ μουσική, Mardi σολras παράδοσημικρό, και νόστιμο φαγητό Cajun, αυτό είναι το ο λόγος που το περίμενες ταξιδεύουν στο MissiΠοταμός Σίππι! Βρίσκεται στην καρδιά του περπατήσιμος ρετην ίδια πόλη Μπατόν Ρουζ, Ταυτός Συνεδριακό Κέντρο Hilton θα προσφέρετε διαμονή με έκπτωση (13 $9/ νύχτα) και την ευκολία του εντοπισμού που τα περισσότερα από τα εκδηλώσεις θα πάρουν πλάσσος. ο συνεδριακό κέντρο βρίσκεται κατά μήκος του Μισισιπής μπροστά στο ποτάμι, παρέχοντας συναρπαστική νυχτερινή ζωή και ιστορικά ορόσημα. Ελάτε νωρίς για να εξερευνήσετε τους Κήπους της Πρωτεύουσας και μείνετε μέχρι αργά περπατήστε κάτω από τις μυστικιστικές βελανιδιές που καλύπτουν την πανεπιστημιούπολη του State University της Λουιζιάνα.

Schreibe einen Kommentar