40 αποσπάσματα που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το πάθος σας

0

40 αποσπάσματα που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το πάθος σας

Ό,τι κι αν συμβεί, όσο μακριά κι αν φαίνεστε ότι είστε μακριά από το σημείο που θέλετε να είστε, μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε ότι με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρετε. Να έχετε μια αδυσώπητη πεποίθηση ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, ότι ο μακρύς δρόμος έχει έναν σκοπό, ότι τα πράγματα που επιθυμείτε μπορεί να μην συμβούν σήμερα, αλλά θα συμβούν. Επιμείνετε και επιμείνετε, η επιθυμητή πορεία σας παραμένει δυνατή.

Εδώ είναι 40 αποσπάσματα που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το πάθος σας και να βρείτε ουσιαστική δουλειά.

 1. Η καρδιά της ανθρώπινης αριστείας αρχίζει συχνά να χτυπά όταν ανακαλύπτεις μια αναζήτηση που σε απορροφά, σε ελευθερώνει, σε προκαλεί και σου δίνει μια αίσθηση νοήματος, χαράς και πάθους.
 2. Έχω ανακαλύψει ότι ένα πράγμα που με βοηθά να ζω ειρηνικά και συνειδητά σε αυτόν τον ένδοξο πλανήτη είναι η επιτυχημένη ενασχόληση με ουσιαστική δουλειά, κρατώντας το μυαλό μου εκεί που είναι τα χέρια μου.
 3. Η δουλειά σου είναι να ανακαλύψεις τη δουλειά σου και μετά, με όλη σου την καρδιά, να αφιερώσεις τον εαυτό σου σε αυτήν.
 4. Γράφει ένας συγγραφέας. Αν θέλεις να γίνεις συγγραφέας, γράψε. Αυτή η έννοια μπορεί να εφαρμοστεί καθολικά.
 5. Ό,τι αξίζει στη ζωή είναι δουλειά. Αλλά αν σου κάνει ένα χαμόγελο, δεν είναι σαν δουλειά.
 6. Η σκληρή δουλειά γίνεται εύκολη όταν η δουλειά σου γίνεται το παιχνίδι σου. Ποτέ μην υποτιμάτε την αξία του να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Ανάγνωση Η 4ωρη εβδομάδα εργασίας.
 7. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά σε αυτό που αγαπάτε ανεξάρτητα από τις πιθανότητες. Τελικά, κάποιος θα επαινέσει και θα εκτιμήσει αυτό που κάνετε.
 8. Δεν είναι το πόσα χρήματα βγάζεις που σε κάνουν τελικά ευτυχισμένο. Είναι αν η δουλειά σου σε ικανοποιεί ή όχι.
 9. Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο είναι να πληρώνεσαι για να κάνεις αυτό που αγαπάς.
 10. Μην είσαι φυσιολογικός. Δυστυχώς, φυσιολογικό είναι να ντύνεσαι με ρούχα που αγοράζεις για τη δουλειά και να οδηγείς στην κυκλοφορία σε ένα αυτοκίνητο που χρηματοδοτήσατε, για να φτάσε στη δουλειά που δεν σου αρέσει πολύ, αλλά που χρειάζεσαι, για να πληρώσεις τα ρούχα και το αυτοκίνητο και το σπίτι που αφήνεις άδειο όλη μέρα, ώστε να μπορείς να αντέχεις οικονομικά να ζήσεις σε αυτό.
 11. Συχνά οι άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους ανάποδα. Προσπαθούν να αποκτήσουν περισσότερα πράγματα, ή περισσότερα χρήματα, για να κάνουν περισσότερα από αυτά που θέλουν, έτσι θα είναι πιο ευτυχισμένοι. Ο τρόπος που λειτουργεί στην πραγματικότητα είναι το αντίστροφο. Πρέπει πρώτα να είσαι αυτός που πραγματικά είσαι, μετά να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις, για να έχεις αυτό που θέλεις.
 12. Το μυστικό της επιτυχίας ανεξάρτητα από το πάθος σας δεν είναι μυστικό. Απλώς δουλέψτε σκληρά και προσθέστε πραγματική αξία στη ζωή των ανθρώπων.
 13. Όταν επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε μια παθιασμένη, ουσιαστική ζωή, δημιουργούμε επίσης κατά λάθος ένα εντυπωσιακό κυματιστό αποτέλεσμα έμπνευσης στις ζωές γύρω μας. Όταν ένα άτομο ακολουθεί ένα όνειρο, δοκιμάζει κάτι νέο ή κάνει ένα τολμηρό άλμα, όλοι κοντά νιώθουν την παθιασμένη τους ενέργεια. και πριν από πολύ καιρό, κάνουν τα δικά τους τολμηρά άλματα ενώ ταυτόχρονα εμπνέουν τους άλλους.
 14. Γίνε το είδος του ατόμου που θαυμάζουν οι άλλοι, μπορούν να βασίζονται, να εμπιστεύονται και να απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί του. Αφού αποκτήσετε αυτή τη φήμη, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σας ρωτούν τι κάνετε και θα εκπλαγείτε με το πόσοι άνθρωποι θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας για πράγματα που έχουν σημασία για εσάς.
 15. Ποτέ μην επινοείτε δικαιολογίες, γιατί οι δικαιολογίες είναι ψέματα που επιβεβαιώνουν ότι δεν είστε αληθινοί στην καρδιά σας. Και μην ψάχνετε ούτε για συντομεύσεις στη ζωή, γιατί αν το κάνετε κοροϊδεύετε μόνο τον εαυτό σας. Απλοποιήστε τη ζωή σας, εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας, δείξτε σεβασμό και να είστε αληθινοί στον εαυτό σας και στους άλλους. Υπάρχει μόνο ένα „εσείς;“ επανεφεύρετε το καλύτερο από ‚σας‘ κάθε ευκαιρία που έχετε.
 16. Δεν υπάρχει πάθος για να συμβιβαστείς με μια ζωή που είναι μικρότερη από αυτή που μπορείς να ζήσεις
 17. Ο σκοπός είναι ο λόγος που ταξιδεύεις. Το πάθος είναι η φωτιά που φωτίζει το δρόμο σου.
 18. Μόνο τα πάθη, τα μεγάλα πάθη, μπορούν να ανυψώσουν την ψυχή σε μεγάλα πράγματα.
 19. Εάν δεν μπορείτε να βάλετε την καρδιά σας σε αυτό, βγάλτε τον εαυτό σας από αυτό.
 20. Η παραμέληση του πάθους εμποδίζει τη δημιουργική ροή. Όταν είσαι παθιασμένος, έχεις ενέργεια. Ομοίως, όταν σας λείπει το πάθος, η ενέργειά σας είναι χαμηλή και μη παραγωγική. Η ενέργεια είναι το παν όταν πρόκειται για επιτυχία.
 21. Όταν το πάθος και η ικανότητα συνεργάζονται, το τελικό αποτέλεσμα είναι συχνά ένα αριστούργημα. Ανάγνωση Η εκκίνηση των $100.
 22. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε έναν ονειρικό κόσμο, και υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα. και μετά υπάρχουν εκείνοι που μετατρέπουν το ένα στο άλλο.
 23. Καθορίστε πώς φαίνεται η επιτυχία για εσάς και μετά συνεχίστε την.
 24. Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που θα τραβήξουν την προσοχή σας, αλλά μόνο λίγα θα τραβήξουν την καρδιά σας.
 25. Αν το παθιάζετε, επιδιώξτε το, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο άλλος. Έτσι επιτυγχάνονται τα όνειρα.
 26. Δουλέψτε για έναν σκοπό, όχι για χειροκροτήματα. Ζήσε τη ζωή σου για να εκφραστείς, όχι για να εντυπωσιάσεις.
 27. Ζήστε από επιλογή, όχι από τύχη. Κάντε αλλαγές, όχι δικαιολογίες. Να έχετε κίνητρα, όχι να χειραγωγείτε. Εργαστείτε για να διαπρέψετε, όχι να ανταγωνίζεστε. Επιλέξτε να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, όχι τις μπερδεμένες απόψεις όλων των άλλων.
 28. Ζήστε τη ζωή σας έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να ρωτήσετε πού πήγε η ώρα, μπορείτε να απαντήσετε: «Πήγαινε σε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μου, στην αναζήτησή μου για πάθος, στο να κάνω δουλειά που μοιάζει με παιχνίδι, στο να υπερασπιστώ αυτό που κάνω πιστέψτε και για να εξερευνήσετε αυτόν τον όμορφο κόσμο στον οποίο ζούμε με ανοιχτή καρδιά. Ο χρόνος μου πήγε για να ΖΗΣΩ τη ζωή μου!»
 29. Η επιτυχία δεν εξαρτάται τόσο από τις ικανότητές σας όσο από τις επιλογές σας. Οποιαδήποτε έλλειψη δεξιοτήτων μπορεί να αντισταθμιστεί περισσότερο από το πόσο σκληρά εργάζεστε για έναν στόχο που σας ενδιαφέρει.
 30. Βρες αυτό που σε κάνει να ζωντανεύεις, όποιο κι αν είναι αυτό. Γίνε το και άφησέ το να γίνει εσύ, και θα γίνουν σπουδαία πράγματα ΓΙΑ εσένα, ΣΕ εσένα και ΧΑΡΑ εσένα.
 31. Όταν αντιμετωπίζετε δύο επιλογές, απλά πέταξε ένα νόμισμα. Λειτουργεί όχι επειδή λύνει το ερώτημα για εσάς, αλλά επειδή σε εκείνη τη σύντομη στιγμή που το νόμισμα είναι στον αέρα, ξαφνικά ξέρετε τι ελπίζετε.
 32. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να εργάζεται σκληρά και να αγαπά κάθε λεπτό, μην σταματήσεις. Προχωράς σε κάτι μεγάλο. Γιατί η σκληρή δουλειά δεν είναι δύσκολη όταν συγκεντρώνεσαι στα πάθη σου.
 33. Το καλύτερο μέρος της ζωής δεν είναι απλώς η επιβίωση, αλλά η ευημερία με πάθος, στυλ, συμπόνια, γενναιοδωρία, χιούμορ και καλοσύνη.
 34. Δεν είναι να πάρεις μια ευκαιρία, είναι να πάρεις μια ευκαιρία. Σπάνια θα είστε 100% σίγουροι ότι θα λειτουργήσει, αλλά μπορείτε πάντα να είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα λειτουργήσει αν δεν κάνετε τίποτα. Μερικές φορές απλά πρέπει να το κάνετε.
 35. Εάν αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή δεν είναι το πάθος σας, δεν έχετε πολλά να χάσετε. Ανάγνωση Λιποτάκτης.
 36. Όσες φορές κι αν καταρρακωθείτε, θα πρέπει πάντα να υπάρχει μια μικρή φωνή μέσα σας που λέει: «ΟΧΙ, δεν τελείωσες ακόμα! Σήκω ξανά!» Αυτή είναι η φωνή του πάθους και του θάρρους.
 37. Σταματήστε να χτυπάτε τον εαυτό σας. Είστε ένα έργο σε εξέλιξη. που σημαίνει ότι φτάνεις εκεί λίγο τη φορά, όχι ταυτόχρονα.
 38. Μερικές φορές πρέπει να σταματήσεις να ανησυχείς, να αναρωτιέσαι και να αμφιβάλλεις. Να έχετε πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε, ίσως όχι όπως σχεδιάζετε, αλλά ακριβώς όπως είναι γραφτό να είναι.
 39. Τίποτα για το οποίο έχετε τόσο πάθος δεν είναι ποτέ χάσιμο χρόνου, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί μακροπρόθεσμα.
 40. Η ζωή είναι σύντομη. Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή να ακολουθήσεις το πάθος σου και να κάνεις κάτι που έχει σημασία για σένα, αυτή η στιγμή είναι τώρα.

Φωτογραφία από: Munah Ahmed |

Schreibe einen Kommentar