4 μυστικά του επιτυχημένου αυτοαπασχολούμενου

1

Τα μυστικά του αυτοαπασχολούμενου

#1 – Έχουμε μόνο 2 προϊόντα: Χρόνο και Γνώση

Ανεξάρτητα από το πώς βγάζετε τα προς το ζην ή για ποιον νομίζετε ότι εργάζεστε, εργάζεστε μόνο για ένα άτομο, τον εαυτό σας. Ομοίως, έχετε μόνο 2 προϊόντα να πουλήσετε, τον χρόνο και τις γνώσεις σας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα σεναρίων:

  • Μετανάστης Αγρότης – Πουλάει ώρες από τη ζωή του/της για να μαζέψει φρούτα ή λαχανικά για έναν αγρότη με αντάλλαγμα χρήματα. Ένα τέλειο παράδειγμα ωρών συναλλαγών για δολάρια.
  • Γιατρός – Πουλάει ώρες από τη ζωή του/της για να κάνει ιατρικές θεραπείες με βάση τη γνώση που είναι αποθηκευμένη στον εγκέφαλό του. Ένα τέλειο παράδειγμα ωρών συναλλαγών και γνώσης για δολάρια.
  • Συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις – Αφιερώνει χρόνο στη δημιουργία ενός βιβλίου με βάση τις γνώσεις ή τις πνευματικές του ικανότητες και στη συνέχεια πουλάει το βιβλίο (γνώση) πολλές φορές. Ένα τέλειο παράδειγμα γνώσης συναλλαγών για δολάρια. Το βασικό όφελος εδώ είναι το υπόλοιπο, παθητικό εισόδημα.

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις αυτοαπασχολουμένων, ο ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης βγάζει πληροφορίες από τον εγκέφαλό του και ξοδεύει τον απαραίτητο χρόνο για να μετατρέψτε το σε προϊόν αξίας. Αυτή η έννοια μπερδεύει μερικούς ανθρώπους και σε άλλους φαίνεται προφανής. Η ουσία είναι ότι οι πελάτες σας πληρώνουν για τον χρόνο και τις γνώσεις σας. Η επιτυχία επιτυγχάνεται με τη σωστή δημιουργία των δύο σε ένα βολικό πακέτο που μπορεί να πωληθεί πολλές φορές (σκεφτείτε τα προϊόντα έναντι των υπηρεσιών).

Τι γνώσεις έχετε στον εγκέφαλό σας που παρέχει αξία στους άλλους; Πώς μπορείτε να εξαγάγετε αυτές τις πληροφορίες και να τις πουλήσετε;

#2 – Η Εφαρμογή της Γνώσης είναι Δύναμη

Η γνώση από μόνη της δεν είναι δύναμη! Η εφαρμογή της γνώσης είναι δύναμη. Η γνώση είναι απλώς ένα εμπόρευμα. είναι ένα προϊόν όπως όλα τα άλλα που έχει τη δυνατότητα να πουληθεί. Το πώς η γνώση οργανώνεται, συσκευάζεται, παρουσιάζεται, μοιράζεται και λαμβάνεται από άλλους είναι αυτό που κάνει τη γνώση τόσο ισχυρή.

Η γνώση είναι άχρηστη εκτός και αν μοιράζεται αποτελεσματικά με άλλους. Η ικανότητά σας να εκπαιδεύετε τους άλλους με τρόπο που τους επιτρέπει να εφαρμόζουν αποτελεσματικά τις οδηγίες είναι αυτό που κάνει τη γνώση πλεονέκτημα… κάτι που αξίζει να αγοράσετε.

#3 – Ο χρόνος είναι πιο πολύτιμος από τα χρήματα

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να κατανοήσουμε είναι το γεγονός ότι υπάρχουν δύο βασικές μορφές νομίσματος, το χρήμα και ο χρόνος. Από τα δύο, ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο, γιατί δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Ένα πλεόνασμα χρόνου, και η απεριόριστη ελευθερία να το κάνετε όπως επιλέγετε, είναι το πραγματικό μέτρο της επιτυχίας.

Ο χρόνος σας πρέπει να εξαχθεί από τη φόρμουλα του να κερδίσετε χρήματα. Ανεξάρτητα από το πόσο επιδέξιος είστε στο να μεταφέρετε τις γνώσεις σας σε άλλους, εάν πληρώνεστε με βάση τις ώρες για δολάρια, η ικανότητά σας να επεκτείνετε την επιχείρησή σας τελικά θα αυξηθεί. Θα σου τελειώσει ο χρόνος.

Οι επιτυχώς αυτοαπασχολούμενοι έχουν κάνει αυτή τη συνειδητοποίηση και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και της προσπάθειάς τους το μοναδικό μεγαλύτερο μυστικό της αυτοαπασχόλησης: η δημιουργία παθητικού εισοδήματος. Το παθητικό εισόδημα επιτυγχάνεται με την εφαρμογή όσων γνωρίζετε σε ένα πακέτο που μπορεί να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί μία φορά και στη συνέχεια να πωληθεί επανειλημμένα ξανά και ξανά. Η εύρεση ενός μοναδικού τρόπου προώθησης και πώλησης αυτής της γνώσης είναι το κλειδί.

Παραδείγματα παθητικού εισοδήματος: Χρήσιμα βιβλία και οδηγοί, εφαρμογές υπολογιστών που εξοικονομούν χρόνο κ.λπ.

#4 – Η επιτυχία είναι να ξέρεις τι θέλεις

Η επιτυχία της αυτοαπασχολούμενης δεν είναι το υποπροϊόν της ανόδου από τη βάση. Βασίζεται στο να γνωρίζεις τι θέλεις, να κατανοείς τις ικανότητές σου και να τις εφαρμόζεις επιμελώς για να πετύχεις τους στόχους σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απολύονται από την 9-5ήμερη δουλειά τους και καταλήγουν να βγάζουν εκατομμύρια σε λίγα χρόνια αυτοαπασχόλησης.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα ιστορίες επιτυχίας γύρω σου που αναδύθηκε από το πουθενά. Αυτές οι ιστορίες επιτυχίας δεν ξεκίνησαν από άτομα που πληρώνουν τις οφειλές τους σε πρωτοβουλίες κάποιου άλλου. Αυτές οι ιστορίες επιτυχίας περιστρέφονται αυστηρά γύρω από την αντίληψη και την επιλογή. Οι άνθρωποι σε αυτές τις ιστορίες γνωρίζουν τις δυνατότητές τους, τι κάνουν και τι θέλουν. Μόλις οι άνθρωποι κάνουν αυτή τη συνειδητοποίηση και τη συνειδητή επιλογή να ενεργήσουν σύμφωνα με αυτήν, οι δυνατότητες επιτυχίας είναι απεριόριστες.
Φωτογραφία από: TeeJe

Schreibe einen Kommentar