Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι για την πώληση ωρών για δολάρια

0
Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι για την πώληση ωρών για δολάρια

Προειδοποίηση για ώρες για δολάρια

«Κοψίματα»… Το να πουλάς αυστηρά ώρες της ζωής σου σε δολάρια είναι το αντίστροφο ενός πρακτικού και κερδοφόρου επιχειρηματικού σχεδίου. Η λέξη «πώληση» είναι πολύ σημαντική εδώ γιατί αυτό συμβαίνει σε κάθε επιχειρηματική συναλλαγή. Ένα προϊόν πωλείται και αγοράζεται σε συμφωνημένη τιμή. Η εταιρική ανταλλαγή ωρών με δολάρια δεν διαφέρει. έχει απλώς μια διαφορετική ανατροπή.

Ο καθένας είναι ο διευθύνων σύμβουλος της δικής τους εταιρείας

Αυτό που οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν είναι αυτό ποτέ δεν δουλεύεις πραγματικά για κανέναν εκτός από τον εαυτό σου. Το μόνο ερώτημα είναι: Τι πουλάτε και σε ποιον; Ακόμα κι όταν έχεις πλήρες ωράριο, μισθωτό, “Εταιρική Αμερική” θέση, εξακολουθείτε να έχετε τη δική σας επιχείρηση. Πουλάτε μια μονάδα της ύπαρξής σας (μία ώρα της ζωής σας) σε καθορισμένη τιμή (το αντίστοιχο κλάσμα του μισθού σας) σε έναν πελάτη (τον εργοδότη σας).

Καλή επιχείρηση εναντίον κακής επιχείρησης

Η πώληση ωρών για δολάρια είναι ένα ελαττωματικό επιχειρηματικό σχέδιο. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις συνιστώσες ενός καλού επιχειρηματικού σχεδίου σε σχέση με τις συνήθεις ώρες ρουτίνας για δολάρια.

Ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο:

 • Πολλαπλά Προϊόντα – Παροχή πολλαπλών επιλογών στους πελάτες σας.
 • Ανάπτυξη Ανάπτυξης Προϊόντων – Καινοτομία και επέκταση των βασικών δυνατοτήτων του προϊόντος σας.
 • Πολλαπλοί Πελάτες – Το συνολικό εισόδημά σας αποκτάται από διάφορες πηγές. Η απώλεια ενός και μόνο πελάτη δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητά σας.
 • Κλιμακούμενος – Η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί φυσικά χωρίς δυσανάλογα αύξηση του κόστους. Επίσης, δεν μπορεί να κλείσει με την απουσία ενός μόνο εργάτη.
 • Επέκταση αποθέματος – Το απόθεμα μπορεί να επεκταθεί για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών.

Η επιχείρηση της αυστηρής πώλησης ωρών για δολάρια:

 • Ένα προϊόν – Μια ώρα από τη ζωή σου.
 • Στατική ανάπτυξη προϊόντων – Μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο παραγωγικότητάς σας μέσα σε μία ώρα, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη δυναμική της ίδιας της ώρας (που είναι η μέτρηση με την οποία πληρώνεστε).
 • Ένας πελάτης – Ο εργοδότης σας. Εάν χάσετε έναν πελάτη σας, χάνετε την επιχείρησή σας.
 • Μοναδικό σημείο αποτυχίας – Αν σας συμβεί κάτι (τραυματισμένος, άρρωστος κ.λπ.), η επιχείρησή σας υποφέρει.
 • Διαρκώς μειούμενο απόθεμα – Το Life έχει περιορισμένο απόθεμα ωρών. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

The Silver Lining: Πρέπει να βρείτε το πάθος σας

Υπάρχει, ωστόσο, μια ασημένια επένδυση. Όταν είστε παθιασμένοι με τη δουλειά σας, ακόμα και σε ένα περιβάλλον «ώρες για δολάρια», ανοίγετε τις πύλες σε έναν κόσμο επιταχυνόμενης προσωπικής ανάπτυξης και ικανοποίησης. Ξαφνικά, εργάζεστε για να μάθετε, επιδίδοντας συνειδητά στο έργο που έχετε. Αυτό το πάθος είναι το υποπροϊόν του ενδιαφέροντος. Πρέπει να ενδιαφέρεστε πραγματικά για το αντικείμενο του επαγγέλματός σας. Με άλλα λόγια, τα δολάρια δεν μπορούν να είναι η κύρια πηγή κινήτρων. Μόλις βρείτε το πάθος σας, ακολουθούν μερικές ιδέες για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης της σταδιοδρομίας σας:

 • Μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε – Αυτό γίνεται μια φυσική διαδικασία όταν είστε πραγματικά παθιασμένοι με τη δουλειά σας. Προφανώς, όσο περισσότερα γνωρίζετε τόσο πιο πολύτιμος θα είναι ο χρόνος σας για τους άλλους.
 • Ακολουθήστε τις απλήρωτες ευκαιρίες ανάπτυξης – Βγείτε από τη νοοτροπία «ώρες για δολάρια». Δείτε αν μπορείτε να ανταλλάξετε τις δεξιότητές σας με άλλους στον κλάδο σας. Τους εκπαιδεύεις όπως σε εκπαιδεύουν. Η γνώση αξίζει πολύ περισσότερο από τα χρήματα.
 • Παρέχετε αξία από μέσα σε ένα μαύρο κουτί – Έτσι αυξάνεις το επίπεδο της εντυπωσιότητάς σου. Οι προσπάθειές σας πρέπει να κάνουν κάποιον να σκεφτεί, «Ουάου! Πώς το κάνει αυτό;» Μπορούν εύκολα να δουν τις εισροές και τα αποτελέσματά σας, αλλά δεν είναι 100% σίγουροι για το πώς περάσατε από το σημείο Α στο σημείο Β.
 • Νεωτερίζω – Αν νομίζετε ότι μπορεί να υπάρχει καλύτερος τρόπος, δοκιμάστε τον. Το χειρότερο σενάριο είναι ότι θα πρέπει να επιστρέψετε στην κατάσταση που έχουν τώρα.
 • Βοηθήστε άλλους ανθρώπους – Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε είναι να βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις.
 • Αγοράστε την ορατότητά σας – Μην είσαι ντροπαλός. Λάβετε πίστωση εκεί που οφείλεται η πίστωση.

Αποφύγετε τη νοοτροπία «Ώρες για δολάρια».

Ακόμη και όταν εργάζεστε σε περιβάλλον «ώρες για δολάρια», μπορείτε να αποφύγετε τη νοοτροπία «ώρες για δολάρια». Βρείτε κάτι με το οποίο σας αρέσει και πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο. Γίνε γκουρού. Αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στρατηγικά ως «πηγαίνετε στον άντρα/φίλη», κάποιον που οι ανώτεροί σας (και οι γνώστες του κλάδου) βλέπουν ως ζωτικό πλεονέκτημα.

Κάνοντάς το αυτό θα σας απελευθερώσει τελικά από τα όρια μιας αυθαίρετης ωριαίας χρέωσης, γιατί εσείς (η επιχείρησή σας) θα μπλέξετε με τους μελλοντικούς στόχους του εργοδότη σας (και ίσως ακόμη και η βιομηχανία στο σύνολό της). Αυτό συνήθως μεταφράζεται σε μεγάλες αυξήσεις, μπόνους κ.λπ. Θα αρχίσετε να πληρώνεστε με βάση την απτή αξία που παρέχετε. Τελικά, αυτή η θέση ισχύος μπορεί να αξιοποιηθεί για να δημιουργήσετε μια δική σας εταιρεία.

Φωτογραφία από: Αντόνιο Μαρτίνεθ

Schreibe einen Kommentar