Πράσινο Smoothie με κανέλα με αχλάδι

5
Πράσινο Smoothie με κανέλα με αχλάδι

Πράσινο Smoothie με κανέλα με αχλάδι

Είναι μόνο εγώ ή είμαστε λίγο περίεργοι μεταξύ των εποχών όσον αφορά τα φρούτα; Βρίσκομαι να αγοράζω μήλα και αχλάδια κάθε εβδομάδα (και φυσικά μπανάνες), αλλά δεν έρχονται πολλά άλλα μαζί μου από το τμήμα φρούτων. Τα σταφύλια είναι πολύ ακριβά αυτή τη στιγμή, τα εσπεριδοειδή δεν έχουν μπει ακόμα και τα μούρα έχουν φύγει προ πολλού. Έτσι, αχλάδια και μήλα (και μπανάνες) είναι τότε. Και αυτό είναι απολύτως εντάξει.

(Είναι καλό που τους αγαπάμε.)

Από τότε που αγόρασα έναν τόνο αχλαδιών και μήλων, διαπιστώνω ότι με τόσα πολλά στη διάθεσή μου τα αχλάδια μου ωριμάζουν πραγματικά και γίνονται γλυκά πολύ γρήγορα. Το άλλο πρωί είχα τη διάθεση για ένα πράσινο smoothie, αλλά δεν είχα τη διάθεση για το πράσινο smoothie που φτιάχνω συνήθως. Ήθελα κάτι λίγο διαφορετικό. Λιζ με έχει μανία να προσθέτω κανέλα στα smoothies μου, οπότε έχοντας αυτό κατά νου και μερικά ώριμα αχλάδια στο χέρι, έπρεπε να συνθέσω αυτό το νόστιμο μικρό παρασκεύασμα. Έγινε πολύ καταπληκτικό και το έφτιαξα ξανά για την κόρη μου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σας παρουσιάζω το αγαπημένο μου smoothie – Πράσινο Smoothie με κανέλα με αχλάδι!

Πράσινο Smoothie με κανέλα με αχλάδι

Συστατικά:

  • 1/2 φλιτζάνι πάγο
  • 1/2 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά βανίλια
  • 1 (ώριμο) αχλάδι Bartlett, κομμένο σε κύβους
  • 1 μεγάλη χούφτα φύλλα φρέσκου σπανακιού
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα

Κατευθύνσεις:

Τοποθετήστε τα υλικά στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ακολουθήστε το AggiesKitchen στο Instagram και δείξτε μας τι συνταγές φτιάχνετε από το blog! Χρησιμοποιήστε το hashtag #aggieskitchen – Θα ήθελα πολύ να δω τι μαγειρεύετε!

Ακολουθήστε το Aggie’s Kitchen’s board Smoothie & Fresh Juice Love στο Pinterest.

Με ακολουθείς Ίνσταγκραμ, Κελάδημα, Facebook και Pinterest? Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο Aggie’s Kitchen και κάθε ανάρτηση να παραδίδεται απευθείας στο e-mail σας, τότε παρακαλούμε προσθέστε το email σας εδώ. Καλό μαγείρεμα!

Υπάρχουν σύνδεσμοι συνεργατών σε αυτήν την ανάρτηση. Κερδίζω μικρά κέρδη μέσω τυχόν αγορών που πραγματοποιώ μέσω αυτών των συνδέσμων. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη του Aggie’s Kitchen!

Leave a Reply