Ποιος είναι ο μέσος διακανονισμός για μια αγωγή με πλέγμα κήλης;

12
Ποιος είναι ο μέσος διακανονισμός για μια αγωγή με πλέγμα κήλης;

Όταν ένας ασθενής απαιτεί ακριβές θεραπείες, ο δικηγόρος μπορεί να αυξήσει την αξία του διακανονισμού.


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι ένα πλέγμα κήλης προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς, και πολλοί έχουν δεχθεί σημαντικές διευθετήσεις. Εάν ένας ασθενής επικοινωνήσει με έναν έμπειρο δικηγόρο, ο νομικός εμπειρογνώμονας μπορεί να αξιολογήσει το κόστος των ιατρικών υπηρεσιών, τις επιπτώσεις του πλέγματος κήλης, τα συμπτώματα του ασθενούς και τον σχεδιασμό του ελαττωματικού πλέγματος κήλης.

Εξέταση της μέσης αξίας ενός διακανονισμού

Πολλοί ασθενείς που υπέβαλαν αγωγές έλαβαν διακανονισμούς αξίας τουλάχιστον 50.000 δολαρίων, ενώ ορισμένοι έλαβαν διακανονισμούς άνω των 200.000 δολαρίων. Σύμφωνα με αναφορές, η μέση αξία ενός διακανονισμού είναι περίπου $105.000. Σπάνια, ένας κατασκευαστής μπορεί να προσφέρει μια εκπληκτική διευθέτηση που ξεπερνά το όριο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Εάν υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε μια υπόθεση, ξεκινήστε αναζητώντας „κήλη mesh δικηγόροι αγωγής κοντά μου.» Ένας έμπειρος δικηγόρος μπορεί να εξετάσει την υπόθεση, να παρέχει μια λεπτομερή διαβούλευση, να εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Ο δικηγόρος μπορεί επίσης να εκτιμήσει την αξία της απαίτησής σας και μπορεί να περιγράψει διάφορους παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν την αξία της αξίωσης.

Κατανόηση των παραγόντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αξία ενός διακανονισμού

Όταν ένας δικηγόρος εξετάζει μια υπόθεση, μπορεί να αξιολογήσει τους τραυματισμούς, τα ιατρικά αρχεία, το χρησιμοποιούμενο πλέγμα κήλης και τις δηλώσεις του πελάτη. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος μπορεί να δημιουργήσει μια λεπτομερή αναφορά που περιγράφει τις επιπτώσεις του πλέγματος κήλης.

Οι κύριοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την αξία του διακανονισμού σας περιλαμβάνουν:

  • Η έκταση των τραυματισμών
  • Ιατρικά έξοδα που σχετίζονται με την ανάρρωσή σας λόγω του ελαττωματικού πλέγματος κήλης
  • Πόνος και ταλαιπωρία
  • Ο αντίκτυπος στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή

Τελικά, μετά διαπραγματεύσεις, ο κατασκευαστής μπορεί να προσφέρει διακανονισμό. Μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία στο στάδιο της προδικασίας, επομένως η υπόθεση θα αποφύγει να φτάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Αξιολόγηση του Κόστους των Ιατρικών Υπηρεσιών

Εάν ένα πλέγμα κήλης προκαλεί σοβαρό τραυματισμό, οι ιατροί μπορούν να προτείνουν πολλαπλές θεραπείες για την επίλυση του προβλήματος. Θα μπορούσαν να αφαιρέσουν το πλέγμα της κήλης ή να συστήσουν μια διαδικασία για την επισκευή του, αν είναι δυνατόν. Μόλις οι ειδικοί γιατροί επιδιορθώσουν την κήλη, οι εξειδικευμένες θεραπείες μπορούν να μειώσουν τον πόνο, να μειώσουν το πρήξιμο και να ελαχιστοποιήσουν τη φλεγμονή.

Γιατρός που εκτελεί χειρουργική επέμβαση.  εικόνα από την Pixabay, μέσω του Pexels.com.
Γιατρός που εκτελεί χειρουργική επέμβαση. εικόνα από την Pixabay, μέσω του Pexels.com.

Ανεξάρτητα από την πορεία που ακολουθείτε, οι έμπειροι δικηγόροι μπορούν να εξετάσουν το κόστος των ιατρικών υπηρεσιών:

  • Η τιμή κάθε ραντεβού
  • Κόστος φαρμάκων
  • Μελλοντικό κόστος των θεραπειών

Όταν ένας ασθενής απαιτεί ακριβές θεραπείες, ο δικηγόρος μπορεί να αυξήσει την αξία του διακανονισμού.

Εξέταση ιατρικών φακέλων και συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων

Οι δικηγόροι μπορούν να αξιολογήσουν τις ιατρικές εκθέσεις, να λάβουν λεπτομερείς δηλώσεις και να συγκρίνουν διάφορους τύπους αναφορών. Συνήθως, αυτές οι αναφορές μπορεί να περιγράφουν τραυματισμούς, επιδράσεις του πλέγματος κήλης και τις κατάλληλες θεραπείες.

Οι δικηγόροι θα μπορούσαν να επανεξετάσουν τον σχεδιασμό του πλέγματος κήλης και να αξιολογήσουν κριτικές που περιγράφουν το ελαττωματικό πλέγμα. Ένα από τα κύρια στοιχεία που συνήθως ερευνούν οι δικηγόροι είναι ένα ελαττωματικό σχέδιο. Κατά συνέπεια, ο κατασκευαστής μπορεί να αυξήσει την αξία του διακανονισμού. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε α ανάκληση προϊόντοςl για να αποτρέψετε τον τραυματισμό άλλων ασθενών από ένα ελαττωματικό ιατρικό προϊόν.

Μερικές φορές, μια εταιρεία μπορεί να μην συμφωνήσει σε διακανονισμό και ο δικηγόρος μπορεί να ζητήσει μια δίκη. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος μπορεί να παρουσιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία, να περιγράψει το ελαττωματικό πλέγμα της κήλης τους τραυματισμούς που υπέστη το θύμα. Ο στόχος είναι να πείσετε την κριτική επιτροπή με τα επιχειρήματα που παρέχετε.

Εάν ο κατηγορούμενος κριθεί ένοχος, ο πελάτης μπορεί να λάβει μεγαλύτερο βραβείο από το αναμενόμενο από έναν διακανονισμό. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε νομική καθοδήγηση το συντομότερο δυνατό για να δημιουργήσετε μια ισχυρή υπόθεση. Ένας δικηγόρος θα φροντίσει ώστε τα δικαιώματά σας να προστατεύονται καθ‘ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και ότι είστε ασφαλείς να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη εταιρεία.

Επιλογή έμπειρου δικηγόρου

Μόλις επικοινωνήσετε με ένα δικηγορικό γραφείο, μπορείτε να προγραμματίσετε μια δωρεάν διαβούλευση για να παρουσιάσετε την υπόθεσή σας σε έναν ειδικευμένο δικηγόρο. Η αρχική ομιλία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για την αξιολόγηση της ισχύος της υπόθεσής σας και τον εντοπισμό των νομικών επιλογών σας για την επιδίωξη της δικαιοσύνης.

Επιπλέον, η δωρεάν αρχική διαβούλευση είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να δείτε εάν εσείς και ο δικηγόρος ταιριάζετε καλά. Είναι απαραίτητο να πάτε με έναν δικηγόρο τον οποίο εμπιστεύεστε. Επίσης, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με την παρουσία τους, καθώς θα σας ζητηθεί να μοιραστείτε ευαίσθητες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Μια θετική σχέση πελάτη-δικηγόρου είναι ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη συνεργασία.

Schreibe einen Kommentar