Νέα Συνεργασία με την ASLA – Land8

13
Νέα Συνεργασία με την ASLA – Land8

Ευτυχισμένο το νέο έτος! Έχουμε συναρπαστικά νέα να μοιραστούμε!

Τους τελευταίους μήνες, το Land8 εργάζεται σε μια στρατηγική συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρεία Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ASLA) που θα φέρει περισσότερες δυνατότητες και καλύτερο περιεχόμενο στους αναγνώστες και θα παρέχει ευκαιρίες στο Land8 να αναπτυχθεί με νέους τρόπους.

Το Land8 ιδρύθηκε το 2008 από αναδυόμενους επαγγελματίες της ASLA ως Land8 Lounge, το κοινωνικό δίκτυο για αρχιτέκτονες τοπίου, και έχει γίνει ένας από τους πέντε κορυφαίους πόρους για αρχιτέκτονες τοπίου στο διαδίκτυο. Και αυτό δεν είναι καν αναφορά στα γεγονότα και τα θρυλικά πάρτι.

Γιατί λοιπόν να συνεργαστείτε με την ASLA τώρα;

Πρώτον, η ASLA μπορεί να παρέχει οικονομική, τεχνική και διοικητική υποστήριξη που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Γης8. Δεύτερον, η συνεργασία Land8 μπορεί να προσφέρει στην ASLA μια διευρυμένη ικανότητα ευαισθητοποίησης για το επάγγελμα μέσω των 20.000 διεθνών και εγχώριων συνδρομητών της Land8 και σχεδόν 1,5 εκατομμυρίου ακολούθων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επιφανειακά, δεν θα αλλάξουν πολλά. Θα παραμείνω ως συντάκτης του Land8 και θα επιβλέπω τις ειδήσεις, τις μοναδικές προοπτικές και την κοινότητα. Το Land8 θα παραμείνει ένας ανοιχτός και προσβάσιμος χώρος όπου το περιεχόμενο που εστιάζεται στην αρχιτεκτονική τοπίου επιμελείται και ανταλλάσσεται μεταξύ των αναγνωστών. Τώρα, αυτή η συνεργασία θα σημαίνει περισσότερο περιεχόμενο, πιο πλούσια δέσμευση και ζωντανή επικοινωνία με την ευρύτερη κοινότητα αρχιτεκτονικής τοπίου και τους ενδιαφερόμενους υποστηρικτές που μοιράζονται τις αξίες μας.

Το Land8 πιστεύει ακράδαντα, ιδιαίτερα με το νέο όραμα της ASLA, ότι η συνεργασία θα προωθήσει τις κοινές μας αποστολές για την προώθηση του έργου των αρχιτεκτόνων τοπίου σε ένα παγκόσμιο κοινό. Εάν έχετε ιδέες ή σκέψεις για το πώς το Land8 θα μπορούσε να αξιοποιήσει αυτή τη νέα συνεργασία, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή.

Σχετικά με την ASLA
Ιδρύθηκε το 1899, η Αμερικανική Εταιρεία Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ASLA) είναι η επαγγελματική ένωση για αρχιτέκτονες τοπίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, που εκπροσωπεί περισσότερα από 15.000 μέλη, με 48 παραρτήματα σε 50 πολιτείες και την Περιφέρεια της Κολούμπια. Οι Αρχιτέκτονες Τοπίου ηγούνται του σχεδιασμού, του σχεδιασμού και της διαχείρισης υγιών, δίκαιων, ασφαλών και ανθεκτικών περιβαλλόντων. Η αποστολή της ASLA είναι να ενδυναμώσει τα μέλη μας να σχεδιάσουν έναν βιώσιμο και δίκαιο κόσμο μέσω της αρχιτεκτονικής τοπίου. Ηγέτης στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η ASLA έχει την έδρα της σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση σχεδιασμένη για την επίτευξη των προτύπων LEED Platinum και WELL Building Gold, που βρίσκεται στη συνοικία Chinatown της Ουάσιγκτον, DC.

Σχετικά με το Land8
Το Land8: Landscape Architects Network, το οποίο ιδρύθηκε το 2008, είναι το κοινωνικό δίκτυο για αρχιτέκτονες τοπίου με 20.000 προφίλ χρηστών. Οι αρχιτέκτονες τοπίου χρησιμοποιούν το Land8 ως πηγή για να διαβάσουν άρθρα, να κάνουν ερωτήσεις στην κοινότητα των χρηστών, να βρουν θέσεις εργασίας, να ερευνήσουν, να προβάλουν έμπνευση σχεδιασμού, να δικτυωθούν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πόρους. Το 2019, το Land8 άρχισε να συμβουλεύει και να παρέχει διοικητική υποστήριξη στο Συνέδριο LABashτο ετήσιο συνέδριο υπό τη διεύθυνση φοιτητών για φοιτητές αρχιτεκτονικής τοπίου στη Βόρεια Αμερική που ξεκίνησε το 1970.

Δημοσιευτηκε σε Ιστολόγιο, Εξώφυλλο, Προτεινόμενα

Schreibe einen Kommentar