Λίστα υποχρεώσεων «Θα κάνω ένα πράγμα σήμερα».

0
Λίστα υποχρεώσεων «Θα κάνω ένα πράγμα σήμερα».

Ένα πράγμα θα κάνω σήμερα

Σήμερα το πρωί ενημέρωσα τους συναδέλφους μου ότι είχα μόνο ένα πράγμα στη λίστα με τις υποχρεώσεις μου. Δύο από αυτούς γέλασαν, μερικοί από αυτούς γούρλωσαν τα μάτια τους, αλλά ο καθένας από αυτούς υπέθεσε ότι θα περνούσα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου χαλαρώνοντας. Άλλαξαν γνώμη, ωστόσο, όταν το αφεντικό μας έστειλε ένα μαζικό email σήμερα το απόγευμα επαινώντας με για την επίλυση ενός κύριου ζητήματος που οι συνάδελφοί μου παρέκαμπταν όλη την εβδομάδα.

Στα μάτια του αφεντικού μου, το ένα πράγμα στη λίστα με τις υποχρεώσεις μου ήταν πιο σημαντικό από τα άλλα πενήντα πράγματα που είχαν καταφέρει οι συνάδελφοί μου στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Μια δέσμευση για ένα πράγμα την ημέρα

Μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν το 90% του χρόνου τους οργανώνοντας τον χρόνο τους. Κάποιοι ασχολούνται με λίστες υποχρεώσεων με ασημαντότητα που εκτείνονται σε μήκος ενός μιλίου. Και ακόμα, υπάρχουν άλλοι που αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε.

Όσο για μένα, έχω δεσμευτεί να κάνω ένα πράγμα την ημέρα, και αυτό έχει κάνει τη διαφορά.

The One Thing To-Do List

Τι ένα πράγμα θα κάνετε σήμερα;

Βγάλτε ένα λευκό φύλλο χαρτιού και ένα στυλό. Γράψτε „Θα κάνω ένα πράγμα σήμερα!“ με μεγάλα γράμματα σε όλη τη σελίδα. Στη συνέχεια, αναφέρετε το ένα πράγμα σας στο κάτω μέρος. Θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

Ένα πράγμα θα κάνω σήμερα

Φτιάξτε τη δική σας λίστα υποχρεώσεων «Θα κάνω ένα πράγμα σήμερα» κάθε πρωί και ολοκληρώστε την προτού παραπλανηθείτε με ασήμαντα πράγματα.

Schreibe einen Kommentar