Θεμελίωση της συνόδου κορυφής του Green New Deal

16
Θεμελίωση της συνόδου κορυφής του Green New Deal

Μετά από τη Σύνοδο Κορυφής της LAF το 2016 για την Αρχιτεκτονική Τοπίου και το Μέλλον και τα προκύπτοντα Δήλωση για το νέο τοπίο και έκκληση για δράση, το Landscape Architecture Foundation (LAF) είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί ότι η επόμενη σύνοδος κορυφής LAF είναι επιτέλους εδώ!

Πάνω από δύο χρόνια στο στάδιο της προετοιμασίας, η σύνοδος κορυφής θα είναι μια μοναδική συνομιλία με μετασχηματιστικούς ηγέτες σχετικά με τον ρόλο των σχεδιαστών και πώς να υποστηρίξουν και να εφαρμόσουν τις ιδέες των θέσεων εργασίας, της δικαιοσύνης και της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές στο Green New Deal. Η σύνοδος κορυφής συνεχίζει τον ενθουσιασμό, την ελπίδα και τη δυναμική που δημιουργείται από το Superstudio Green New Deal.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μαθαίνουμε από τη σύνθεση όλων των αστέρων καθώς διερευνούν πώς να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των ιδεών πολιτικής και της επιτόπιας πραγματικότητας για να οραματιστούμε και να ξαναχτίσουμε το μέλλον μας. Σχεδιάστε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτήν τη μοναδική και καθοριστική συνομιλία για τον κλάδο!

Τα εισιτήρια είναι ακόμα διαθέσιμα να παρευρεθεί αυτοπροσώπως. Μια επιλογή έργων από το Superstudio θα εκτεθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και η σύνοδος κορυφής θα ολοκληρωθεί με μια εορταστική δεξίωση. Οι αυτοπροσώπως συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν 4,5 PDH (LA CES/HSW) ή 4,5 LU|HSW (AIA CES).

Για όσους δεν μπορούν να έρθουν μαζί μας στην Ουάσιγκτον, DC, Η LAF μόλις ανακοίνωσε μια επιλογή ζωντανής ροής στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση. Τα CEU δεν είναι διαθέσιμα για τη ζωντανή ροή.

Γείωση της Πράσινης Νέας Συμφωνίας: Μια Σύνοδος Κορυφής για το Σχεδιασμό, την Πολιτική και την Υπερηγορία

Σάββατο 9 Απριλίου, 12-5μμ
Εθνικό Μουσείο Κτιρίων, Ουάσιγκτον, DC
Υπάρχει ουσιαστικός ρόλος για τους κλάδους του δομημένου περιβάλλοντος στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Μέσα από συζητήσεις σε πάνελ με κορυφαίους παράγοντες αλλαγής όπως οι Bryan Lee Jr, Kate Orff, Colette Pichon Battle, Nikil Saval, Mitchell Silver και Anne Whiston Spin, αυτή η σύνοδος κορυφής εξετάζει τη διασταύρωση της πολιτικής, του σχεδιασμού και της υπεράσπισης για τον εντοπισμό τρόπων για επιτάχυνση της δράσης.
www.lafoundation.org/GNDsummit

Η σύνοδος κορυφής παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Εθνικό Οικοδομικό Μουσείο ως μέρος της σειράς προγραμμάτων Climate Action Weekend και Climate ABC (Action/Building/Community).

Το Grounding the Green New Deal Summit και το Superstudio είναι μια πρωτοβουλία της Ίδρυμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου (LAF) σε συνεργασία με την Weitzman School of Design McHarg Centerο Κέντρο για Ανθεκτικές Πόλεις και Τοπίαο Αμερικανική Εταιρεία Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ASLA), και το Συμβούλιο Εκπαιδευτικών Αρχιτεκτονικής Τοπίου (ΟΤΙ).

Δημοσιευτηκε σε Ιστολόγιο, Εξώφυλλο

Schreibe einen Kommentar